Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Minner

Slik husker vi ham: Her fra Portugal

Minner fra en fransk autostrada

Hvor mange timer tar det å kjøre 169.000 km?  169.000 km er mer enn fire ganger rundt ekvator.  Hvor mange minner har vi ikke, hvor Bamsefar er med?  Hustruen sier at en av hennes beste er fra en tur til Alpene.  Den kvelden vi dro hjem var det varmt.  Slik det er i Italia om sommeren.  Varmt og mørkt.  Hun satt på sykkelen i den varme sommernatten mens vi suste over Passo della Cisa og inn i Toscana.  Alene, men sammen.  Slik det er å kjøre motorsykkel.
Men nå er det altså slutt.

Dersom han hadde stått i garasje alle disse årene, og dersom jeg hadde hatt tid til å “pusle” med ham gjennom en lang vinter, dersom det ikke var sesong hele året, og dersom han hadde hatt crom som måtte pusses, da ville han nok ha levd videre sammen med oss i mange kilometer enda.  Men han har gjort tjeneste som hverdagshelt.  Hverdagshelter, de blir slitne.
For å bruke Bamsefar nå må jeg koble ut venstre bremseskive foran.  Det er ikke noe problem i og for seg for jeg er sterk i klypa.  Men jeg kan ikke ta med Hustruen og hennes 200 kg bagasje med bare én bremseskive.  Det er like godt å bite i det sure eplet nå med én gang.

Tvilling?

2001-modell BMW R1150GS. Stilig farve!

Her må det smettes inn at det ikke er jeg, men Hustruen, som har mistet tiltroen til Bamsefars helse.  Tre sammenbrudd på én ferie ble for mye.  At alle skyldes slitasje, at feilene er utbedret slik at han nå vil kjøre ytterligere et par ganger rundt jorden, et cetera, ingenting av dette biter på henne.

Alternativene ser ut til å være:

  1. En helt ny type sykkel.  Det kan for eksempel være en Varadero.  Men jeg har bokstavelig talt brukt et tiår på å bli kjent med R-serien til BMW.  Det er ikke mye jeg ikke kan gjøre selv.
  2. Ny BMW R1200GS Adventure (som i og for seg er drømmen).  Men med ABS kommer det på 20.000 euro.  I og for seg en overkommelig pris, men det er for mye å bruke på en motorsykkel synes jeg.  Bamsefar har kostet circa tusen euro i året i avskrivninger.  En ny 12GS vil, realistisk, koste det dobbelte.  Det er ikke lammende mye men en økning som jeg ikke er komfortabel med.
  3. Brukt 12GS Adventure.  Modellen vi ser efter er 2008-9.  Der er det ABS men ikke servo, og den velprøvde motoren.  For tiden snakker vi 13.000 euro.  jeg har ikke greid å finne en eneste sykkel med det utstyret jeg vil ha.
  4. En tvilling til Bamsefar.  Det vil si: Finne en 2000-2 modell R1150GS med ABS.  I italia er kjørelengden vanligvis latterlig liten (forholdene tatt i betraktning).  Da vil investeringene i Bamsefar komme til sin rett ved at jeg bruker ham som delelager.

Jeg har funnet en 2001-modell med 43.000 km (!) på telleren til salgs i nærheten.  Prisen er fem tusen euro.  Alt ser bra ut.  Problemet er at det er lørdag, mandag er alt påskestengt, og neste mandag skal jeg være i Oslo med min motorsykkel.  Som jeg altså enda ikke engang har sett på.

Kanskje blir det RyanAir på meg.

1 comment to Minner

  • Tor Sollie

    Hei Tage, har fulgt med på din MC-blogg med jevne mellomrom og føler meg på fornavn med deg. Synd med din gamle “Bamsefar” men på et eller annet tidspunkt må vurderingen om ny anskaffelse ende i beslutning om kjøp. Tidpunktet passer vel aldri. Har selv byttet MC altfor ofte inntil jeg nå i lengre tid har vært eier av en 2007 R1200GSA. Antar at du har prøvekjørt en slik og vet hvor stor forskjell det er fra din “Bamsefar”. Utrolig bra tursykkel som det aldri er vanskelig å få “mora mi” (kona) med på. Skal følge spent med på hva det blir til…uansett – lykke til! TOR