Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

To på middag

Haeggis og Marty med Martini

Skål

Marty med Martini

Gode historier

Da har vi hatt MC-besøk igjen.  Først er det Haeggis fra MC-siden.  Han skulle bare overnatte men så fikk han motorhavari så nå er han her inntil videre.  Dernest Marty fra ADVrider.  Marty kjører en BMW R1200GS så han har naturligvis ikke motorhavari.  Sykkelen har han sendt med båt fra USA.

Marty kjører mellom 20 og 30.000 miles i året på sin GS.  Hovedskaelig rundt omkring i USA men også andre steder på kloden.  Han er en fantastisk type som har mye klokt å komme med.  Det som gjør mest inntrykk er at han satt på en MC for første gang da han var 59 år gammel.  Det er 17 år siden.  Han gjentar til stadighet hvor glad han er for å være sunn og frisk, og for at han har greid å bruke den gode helsen til å reise rundt i verden.  Hoderystende forteller han om gamle kollegaer som bruker livet til å klippe gresset og se på TV.

Marty spiser secondo

Vinen er en Chianti

Vi starter med Martini ute på terrassen.  Som primi har vi asparagi alla Fiorentina.  Derefter pasta med en laks-fløtesaus.  Som secondo tok vi vitello tonnato caldo, før vi avslutter med en torta di ricotta.  Først en Chianti derefter en Muscati d’Asti.

I morgen skal Marty kjøre videre til Slovenia.  Derefter Østerrike, mer Italia, noen besk i Frankrike og Belgia fr han sender sykkelen tilbake til USA.  Han sier at forrige gang han kjørte MC her i Europa kjørte han åtte tusen miles på åtte uker.  Nå blir det bare fire tusen på seks uker.  “Begynner å bli gammel, vet du”, sier han.

 

Comments are closed.