Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Rundreise

Om en halvtime (eller så) setter jeg meg på min flotte BMW for å kjøre til Milano. Der skal jeg treffe Pål; hen skal leie en BMW R1150R. Sammen skal vi kjøre tilbake. Det skulle bli noe over 700 km på meg. I morgen drar vi enten til Grosseto eller til Nizza (Nice); det siste for å kjøre de 137 tunnellene som er på strekningen!

Lørdag er en perfekt dag for Montemgano – Lucca – Abetone – Ponte di Peleago (eller noe slikt) – Passo dei Radici – San Pellegrino in Alpe – Castelnuovo in Garfagnana – Arni – Massa – Montemagno. En herlig tur med tre fjellpass over 1.500 meter.

Søndag til Perticara, Montefeltro (Marche) for lunch. Noe slikt som 500 km.

Mandag tilbake til Milano med Pål; nye 700 km.

Hold pusten mens du venter på den virkelighetskontrollen som naturligvis vil komme i dagene fremover.

Comments are closed.