Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Heldiggrisen

Det er to ting er forbudt: Spørre en Gentleman om hvor han har tilbragt natten, og en kvinne hvor gammel hun er. Derfor skal jeg ikke avsløre hvor gammel min mor er, men bare diskret indikere at hun er litt eldre enn meg. Hvorom allting nå engang er, er jeg ikke heldig som har en mor som uten å blunke blir med meg på min BMW først til Massa for å spise sjokolade, derefter over fjellet til Castelnuovo di Garfagnana, ned til Lucca, og tilbake til Montemagno? Bildet er tatt utenfor en liten trattoria, ved et marmorbrudd, på omlag 1.000 meters høyde (i tilfellenoen er i tvil: meg til høyre på bildet). Not too bad.
Jeg velger å tro at alle ønsker seg en såpass sprek og uredd mor!

Comments are closed.