Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Ting og tang

Efter mye om og men er lysutstyret på plass. Fra venstre ser vi 1000-metrene sammen med parklys. Lampene står montert helt innunder forskjermen; om de er for utsatt for skitt vil vise seg. De kan kontrolleres uavhengig av fjernlyset.

I midten lysorgelet av bremselys. I tillegg til LED-lyset i midten (har skiftet fra glødelampe til LED) er det bremselys i begge blinklysene, pluss to ganger seks LED i kofferten. Fordi bildet ble tatt med blitz ser vi også refleksene på utsiden av lysene på kofferten og nederst på bakskjermen.
Det siste bildet viser kjørelysene sammen med parklys. De er montert ytterst på motorvernbøylene; hele hensikten er å gi et større inntrykk av sykkelen i trafikken. Også dette er tatt med blitz, og vi ser refleksene nederst på bøylene, på vindavviserne, og på speilene.

Jeg har kjøpt to AutoSwitch modell AS5NB og AS5NB2 slik at jeg kan kontrollere begge lysene uten å få dustete brytere på styret. Denne elektronikken, 1000-metrene , baklyset, og blinklysene med innebygget bremselys er kjøpt hos Nippy Normans; jeg er meget fornød med servicen der!
I tillegg til lysene er sykkelen utstyrt med vindavvisere (med ekstra spoiler), motorvernbøyler, og senkede fothvilere foran og bak fra Touratech. Den fantastiske kofferten med et volum på hele 54 liter, har plass til to helhjelmer pluss litt greier (og bremselys som eksrautstyr). Refleksene er fra 3M men levert av et firma i Oslo jeg beklageligvis ikke husker navnet på akkurat nå.
Bildet viser hvordan jeg har montert indikatorene for ekstralysene. Vi legger også merke til temperaturen klokke halv åtte om kvelden.

Comments are closed.