Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Transalp

Straffen for å kjøpe en splitter ny Transalp er at noen må ta ansvar og søge for at det står tusen kilometer på telleren neste torsdag (om syv dager), slik at forhandleren kan utføre “nyservice”, slik at den er klar til utleie lørdag. Jeg har gjort unna hundre av dem i dag, og kan fortelle at en Transalp er meget lettkjørt for meg som er vant til en 50 kg tyngere BMW; GS’en blir jo som et slagskip i forhold. På den andre siden er det ytelsen anderledes også: 1150 er ganske mye mer enn 650. Men, bevares, Transalpen går godt. Det er en V-motor (mens GS’en har boxer) så den vibrerer mindre. Men turtallet må være høyere (trives perfekt rundt 4.000) fordi volumet er mindre, så det går opp i opp.

For meg som er over to meter føles den nok i minste laget; knevinkelen blir i krappeste laget. Om jeg skulle bruke den til daglig ville jeg ha hevet setet og senket fothvilerne. Jeg tror en standard normann vil finne seg godt til rette. Jeg skal også ha med meg Hustruen på noen hundre kilometer i løet av helgen og rapport fra baksetet kommer.

Sitte på en herlig sykkel i herlige Toscana i herlig vær med et herlig tre i bakgrunnen mens en herlig fotograf (Hustruen, naturligvis) tar bilder og tusen kilometer i solskinnet venter: Kanskje er det ikke noen katastrofe å bytte ut drømmen om å professor med dette?

Comments are closed.