Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

BMW F650 i Chianti

Delen merket med 12 er et kule-ledd. Det lar seg hverken demontere, eller montere, uten et spesialverktøy. Så selv om jeg liker å gjøre ting selv har jeg overlatt til BMW å skifte akkurat den delen. Det har vært “slakk” der fremme en stund; i begynnelsen kjente jeg det som om noe var løst hver gang ABS’en slo inn. Efterhvert ble det slik at alle (store) ujevnheter ble markert med litt risting i styret. Marco på BMW bekreftet at det var utslitt. Mye kjøring, mye last, høye hastigteter.
Mens Bamsefar er på verksted har jeg fått låne en F650 med bare ti tusen km på telleren. Den går ganske godt, særlig fordi den er så mye lettere enn Bamsefar (la oss gjette mellom 50 og 100 kg lettere). Men å be Capa delle Famiglia sette seg på, og så henge på noen store kofferter, og så videre, nei det går nok ikke. Men jeg har fått meg en liten tur rundt om i Chianti, så jeg er jo fornøyd. Druen er Sangiovese, og akkurat de druene der blir det laget en ekte Chianti av om en uke eller to!
Men nå planlegger vi tur i november. Wien er nevnt; dit er det over nitti mil. Vi får se.

Comments are closed.