Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Bologna

Endelig, endelig (!), efter mange uker i ro fikk jeg meg endelig en tur. Riktignok ikke en skikkelig tur. En skikkelig tur er nemlig en tur hvor jeg har tid til å stoppe, til å undersøke ting, til å spise en skikkelig lunch. Men, tross alt, likevel en tur.
Jeg stakk over til Bologna for å hente en dings til sykkelen. Saken er at “noen” i familien har med seg mye mer på tur enn andre i familien har. Så jeg har kjøpt en brakett for å støtte opp under vår store Givi toppboks.

På vei til Bologna tok jeg den gode gamle SS-12 (Riksvei 12). Dermed gikk den formiddagen (og vel så det). Merket med blått. Tilbake tok jeg Autostrada; merket med rødt. Liten tvil om hva jeg foretrekker.

Comments are closed.