Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Service

Om tre uker skal vi kjøre 5.000 km til og fra Spania. Bamsefar får derfor litt ekstra oppmerksomhet nå om dagen.

Trond (som var her på besøk) bøyde oljerøret slik at slangen ikke lenger kom i klem mellom fremgaffelen og motorvernet. Han skiftet også rem til dynamoen. Oljeskift i motor, girkasse og kardang. Bremseklossene foran har stått på i ni måneder (15.000 km) og var helt nedslitt; skiftet.

Varmevesten fungerte perfekt (jeg liker kvinner med lett rødme i kinnene!) og med det nye samtaleanlegget fra AutoCom var det ingen problem å snakke sammen i 150 km/t. Turen til Spania kommer til å gå som en drøm.

Ellers ser jeg av loggen min at jeg gjorde 90.000 service i februar 2008. Nå er jeg ferdig med 110.000 service. Målet er å kjøre tyve tusen i året, og det gikk altså fint i 2008. Som sagt starter vi 2009 med 5.000 til Spania. Jeg har også lovet å levere (oliven)olje til Frankfurt og Delft, noe som betyr mer enn 3.000 km. Og enda er det lenge til påske; dette blir nok også et bra år.

Comments are closed.