Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Sikringsboks

Noen i familien er redd for å bli kald når temperaturen synker ned mot null. Resten av familien er ikke plaget av slikt; der er blåfarven et tegn på at hanskene er for dårlig heller at man er kald. Men en viss forståelse for problemet, det finnes jo. Særlig fordi vi skal passere Alpene to ganger neste uke.
Derfor er det kjøpt inn en elektrisk oppvarmet vest. Den har man på seg utenpå superundertøyet, men under ullgenseren. Motto er: Har Hustruen blitt litt kjølig og avvisende, plugg henne til det elekstriske anlegget så får hun raskt farven tilbake i kinnene!
Men slikt krever egen sikring. Og når man først er i gang, da kan man kanskje dumpe verktøyet som fulgte med sykkelen ned i en av sideveskene, og installere sikringer til alle de nye lysene, til anlegget som skal gjøre det mulig å lade PC og kamera mens vi kjører, til det nye samtaleanlegget, og så videre. Det hele er dimensjonert for å kunne belastes med 40A (eller ca 500W). Så om vesten ikke er tilstrekkelig er det ressurser til både varme i trusene og i støvlene.
Og vips var en arbeidsuke forbi.

Comments are closed.