Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Livias BMW

Livia på sin første trehjulsykkel, spesialbestilt fra BMW

Livia på sin første trehjulsykkel, spesialbestilt fra BMW

Livia har fått sin  første BMW i ettårs gave. Man kan se hvor interessert hun er. Som mange andre har hun problemer med å nå med beina ned i bakken. Verre er det allikevel at de er for korte til at hun kan gjøre bruk av “forhjulsdrift med pedaler”, som det så elegant står beskrevet i håndboka fra BMW. Men morfars hånd er der og passer på. Han tror nok at Livia allerede har forstått at den største glede i livet er å være eier av en ekte BMW!

3 comments to Livias BMW

 • edel&Louis

  Så fin ho e !
  Altså ikke bare søt som vi vet fra før, men også veldig, veldig tøff på sin første BMW! (med en fin lusekoftlignende jakke på).

 • Dette ser veldig lovende ut! Teknisk sett meget interessant med forhjulsdrift. Jeg ser også for meg alle de spennende “roadmovies” vi kommer til å se når Livia får et lite videokamera på styret. Julepresang, kanskje…?

  Fotografen har fanget morfars hånd i det rette øyeblikk; han har sluppet taket, men er klar til å støtte om det skulle behøves. Nydelig.

 • Gunn Skarlo

  Gratulerer med ny sykkel Livia! Den var kjempefin! Ikke ta det så tungt det der med at du ikke rekker ned til pedalene. Montemagnos bakker gir deg sikkert nok fart til en liten tur vil jeg tro. Setter du utfor fra kirketrappa i Montemagno triller du sikkert helt til La Corte! 😉