Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Service (igjen)

Jeg gjennomførte 120.000 km service i juni før vi dro til Puglia.  Nå står det 133.000 på telleren, og det er på tide med en liten helsesjekk på Bamsefar igjen.  Jeg bruker bare mineralolje og skifter i motoren hver 5.000, så jeg synes ikke jeg gjør annet enn å kjøpe oljekanner.

Hvor lenge varer orginal-klutsjen (clutchen?) på en slik sykkel egentlig?  Jeg tror jeg må demontere starteren slik at jeg kan sjekke hvor mye belegg det er igjen der inne.  Å skifte klutsjen er en betydelig jobb.

Det koster 210 euro å sende inn mine Wilbers dempere for å få dem overhalt.  De varte i 50.000 km (såvidt to år) så det var som forventet.  Skulle ønske det var mulig å få service her i Europa på orginalene fra Showa.

2 comments to Service (igjen)

  • Enplate tørrklutch er rett. Problemet er at GS ikke har ramme. Motoren (og girkassen) er bærende. Dermed må bakre halvpart av sykkelen demonteres for å få ut girkassen. Jeg skal undersøke hva det koster å få jobben gjort (før det blir krise; planer om tur til Portugal i mars med Hustruen og hennes bagasje…….).

  • Øivind Amlien

    Om det er tørrplate-kløtsj på Bamsefar, vil jeg tro at belegget (fiberskiva)begynner å bli tynn på 133000… Ellers er det (som på biler) ofte det s.k. trust-lageret (som tar hele belatningen) som slites først. Men da høres det.
    Om det er oljebadkløtsj (med 10-12 plater) er det oftest fjærene som slites/slakkes, og så begynner kløtsjen etterhvert å “skli”, mest på høye gir og høy belatning. Og særlig om du har brukt bil-olje (som inneholder spesielle antifriksjonsmidler). Men nå er jeg ikke mekaniker og vet ikke alt om temaet. Tror du har èn-plate, tørr kløtsj, har du ikke? Hilsen Øivind.