Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Wilbers

Bamsefar og Ponte della Maddalena

Bamsefar og Ponte della Maddalena

Wilbers 630

Wilbers 630

Bamsefar var igjen blitt som en gyngestol.  Jeg merker det særlig i svingene for der gjør gyngingen det er vanskelig å holde sporet.  Mine Wilbers dempere er åpenbart modne for service.

Det kostet 210 euro, inklusive henting og bringing, å få det gjort.  Så vidt jeg kan avgjøre er de som nye.  Å få nye dempere er som å få en ny sykkel.

Loggen viser forresten at demperne ble montert første uken i desember 2007 ved 84.000 km.  De holdt altså ganske nøyaktig 50.000 km.  Inkludert i denne distansen er jo tur både til Sicilia og Spania.  Begge deler med ganske mye last og tildels høye hastigheter.
25.000 km i året er altså gjennomsnittlig kjørelengde her i huset.

I dag skinte solen, og hva er da bedre enn en tur med Hustruen?  Vi kjørte til en gammel kjenning, drakk kaffe, og koste oss.
Litt arbeidet vi også, for Hustruen jaktet på et bra bilde av broen.  Men lyset var litt kjedelig så vi må nok kjøre dit flere ganger.  Sukk – for et slit.

1 comment to Wilbers

  • Øivind Amlien

    Gratulerer med nyoverhalt bakdemper! Syklene våre har gått hhvis 60 og 70 tusen (Showa-demper, såvidt jeg vet), så jeg/vi bør nok vurdere det samme. Men viktigst før neste sesong er innkjøp og “innkjøring” av GPS og øretlf. Vurderer Garmin 660.