Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Hardt arbeidende mann

San Gimignano, fra nord

Selvportrett. Bakgrunn: San Gimignano fra nord

Som kjent er jeg ingen stor fan av San Gimignano.  Det er ikke San Gimignanos feil, men snarere et resultat av at det ikke er mulig å bevege seg der uten å være en del av en verden så til de grader turistifisert at det tar bort gleden.  For meg i det minste.

Det er med San Gimignano som med Venezia: Bare høy og ultra høy sesong.    Men jeg vet om en bar som har noen bord på bakrommet.  Der kan man spise en utmerket lunch.  Må dra dit en dag og nyte litt.

Men San Gimignano er likevel et vakkert sted.  Her ser vi byen omgitt av vinranker.  De lager jo Vernaccia di San Gimignano her som er en helt OK hvitvin.

Scenen blir enda vakrere når rankene blir grønne om en uke eller to.  Må vel slepe meg ned i Chianti å ta noen bilder når vi kommer så langt.

Hånden til en arbeider

Hånden til en arbeider

Å arbeide, i motsetning til bare å  jobbe, det er  bruke kroppen så det setter spor.  For eksempel kjøre så mye motorsykkel i Toscana at man får treler i håndflatene.  Slik blir hendene efter å ha kjørt mer enn 7.000 km på en drøy måned.  Men her i huset er det ingen trøst å få.

Kan ikke si annet enn at All work and no play makes Jack a dull boy (info her).

Comments are closed.