Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Rapport fra Hellas

Lunch i Chiusdino

Lunch i Chiusdino

Det jobbes

Det jobbes

Da jeg begynte å skrive rapporter fra turene våre ble jeg overrasket over hvor mye arbeid det er.  Eller med andre ord: Rapporten fra Hellas er enda ikke klar.  Nå har jeg kjørt mer enn 2.000 km siden vi kom hjem derfra så det er ikke ene og alene kontorarbeid som hindrer meg å gjøre ferdig rapporten.   Men ferdig, det skal den bli.  Om ikke annet så fordi jeg nå har lagt ned mye arbeid i den.

Skrekken er at den skal ende som rapporten fra ferien i Spania i fjor.  Arbeidet med den ble utsatt, så kom det andre ting i veien, og snipp, snapp snute så var eventyret ute.  Den rapporten blir nok aldri skrevet.

Til uken begynner Tuscnay for Friends.  Dersom rapporten ikke er ferdig blir det nye rapporter å skrive, og forsinkelser, og ting og tang.  Vi var i Chiusdine på onsdag for å forhåndsbetale.  Noen måtte gjøre det, og det ble meg.  291 km i solskinnet med Lillegull.

Slik er det nå engang å drive med GiroToscana.

1 comment to Rapport fra Hellas

  • Hei Tage!
    Ikke lett å være ajour med tur rapporter. Ikke stress. Har man ikke tid så har man ikke tid. Jeg har vært på noen turer selv og rekker sjelden å få ajour noen enkle dagsnotater, langt mindre legge det ut på en blogg.

    Håper det blir tur på meg til Toscana nå i mai.

    :o)