Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Morgenlys

Edderkopp i morgenlys

Edderkopp i morgenlys

For entusiaster

For entusiaster

Av grunner jeg antar er åpenbare fra bildet til venstre så fikk jeg ikke gjort alt jeg skulle da jeg var ute med Bamsefar i går.  Det går helt fint å kjøre i slik varme.  Sommerutstyret er godt designet og med stadig påfyll med vann er det ingen problemer.  Men å stoppe, fullt utstyrt med hjelm og sorte hansker, det er ingen spøk.  Og å stoppe for å ta bilder, tenke på best mulig biledvinkler,, få gode eksponeringer og så videre, det blir faktisk litt i meste laget.

Jobben jeg skulle gjøre i går, den ble altså ikke skikkelig gjort.  I dag dro jeg avgårde klokken sekse (isteden for klokken tolv).  Det var 19 grader da jeg dro, og fint kjørevær.  En rask tur til Montefoscoli, ta bildene jeg skulle ta, og derefter en liten grusvei gjennom skogen.

Det var et herlig morgenlys.  Forstår ikke hvorfor jeg er ute så mye i det knallharde lyset midt på dagen men så alt for lite i det mye morgenlyset.

Comments are closed.