Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Med Edel på tur

Edel i sitt rette element

Slik skal lunch lages!

Det har vært alt for travelt i det siste.  Kombinasjonen av høtferie i Norge og sølvbryllup har gjort at vi ikke har fått tid til de viktige tingene.  Som å kjøre motorsykkel.  Men det er aldri for sent!

Vi dro avgårde klokken ni og var ikke tilbake før klokken seks.  En lang dag på sykkelen, slik det skal være.  Vi hadde overskyet hele dagen, men det gjorde ikke noe.

Vi startet langs Middelhavet før vi svingte opp til Riparbella.  Der hadde vi en velfortjent kaffepause.  Derefter videre sørover.
Planen var å spise i Canneto.  Men på mandag er alt av interesse stengt.  Derfor dro vi videre til Monteverdi Marittimo.  Også der var byen eneste trattoria stengt.

Men vi fant en alimentari som ikke kan beskrives som annet en fantastisk!  Trangt lite lokale, men likevel plass til egen oste-grotte og et eget rom til villsvin-produkter.  Lukten var rett og slett fantastisk (har jeg nevt at det var fantasisk?).

Han laget fire store panini til oss.  Edel valgte focaccia mens jeg valgte grovt brød (!).  Derefter gikk vi på bar og drakk kaffe.

Rundtur i sør-Toscana

Det er vanskelig å tenke seg noe bedre enn 281 km på en BMW motorsykkel i Toscana; takk til deg Edel for at du ville bli med!

Comments are closed.