Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Vinbesøk

Brunello

Italiensk system

Det er ganske mange som leser min tråd Riding in Tuscany på ADVrider.com.  Det fører til at vi får en del besøk fra andre deler av verden.  I kveld er det Docbru fra Canada som er på middag.  Han har to ukers ferie i Italia, og har leid en Ducati 1200 Multistrada.  Til middagen har han med en Brunello di Montalcino fra Ciacci Piccolomini d’Aragona.  Vi synes den er litt tynn (til Brunello å være).  Eftersom vi spiser caprese er det i og for seg greit at den ikke er for kraftig.

Flasken er utstyrt med en kode.  De lover at om man sender koden med SMS til telefonnummeret som er oppgitt vil man få vite om flasken er ekte.  Vi får beskjed om at koden ikke er gyldig.  Vi er ikke forbauset over at noe så enkelt ikke fungerer.  Noe av sjarmen med Italia er at ting ikke fungerer.

Det tar en god del tid å finne årsaken.  Vi sendte inn koden “614134972950”.  Men systemet forstår bare “614 134 972 950” (med mellomrom).  How hard can it be?

O Hildrande du

Muscato d'Asti

Hustruen har svingt seg på kjøkkenet.  Til en meget, meget smaksrik osso buco åpner vi en Amarone.  Den er så kraftig at den fint holder stand mot maten.  Vi snakker om å kjøre sykkel.

Til å skylle ned den hjemmelagde isen tar vi en Muscato d’Asti.  Som alltid fungerer kombinasjonen utmerket.

Nå som sesongen (endelig) er over er det veldig hyggelig å få slike MC-besøk.  Vi lærer nye ting, får nye venner, og får en anledning til å drikke godsaker som vanligvis ligger urørt i kjelleren.

Comments are closed.