Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Død GS

Ikke liv å se

Skal det ikke være lys i lampene der når tenningen står på?  Selv efter en hel boks med WD-40 ned i tenningslåsen er det ikke noe liv å se.  Batteriet?  Det er i orden: Legg merke til at klokken er 10:31.

Det sprutregnet i tre dager, og jeg var ute og kjørte hver eftermiddag.  Så sto han ute i regnet om natten.  Derefter har det vært stille.

Han er ti år og har kjørt 156.000 km.  Håper ikke at dette er begynnelsen på slutten.  Ikke slik å forstå at en 2008-9 modell BMW R1200GS Adventure ikke hadde falt i smak, men jeg har lagt ned hundrevis av arbeidstimer i å få Bamefar til å passe meg.  Spesiallagede sidekofferter, lys og lamper, elektrisk anlegg for dette og hint, vindskjerm, modifisert sete, fothvilere, et cetera, et cetera.  Jeg har blitt så gammel at jeg setter mer pris på å kjøre enn på å være mekanisker.

Sukk – da må jeg vel starte med å demontere tenningslåsen.

Comments are closed.