Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Min venn hos BMW

Verdi: 400 euro!

Nippelen (den delen med hull i som man lufter gjennom), den sitter fast i en mutter som det er hulli, som igjen er skrudd fast i kalipperen.  Mutteren med hull i er ikke til salgt.  Man må kjøpe en hel kalipper.  Pris: Ca 400 euro!

Men, når situasjonen er som mørkes, da er redningen nær.  Efter å ha snakket med fyren på delelageret går jeg litt nummen inn til min venn på verkstedet.  Jeg vil beklage min nød.  Han er enig i at det er en feil-konstruksjon det der; mutteren har en kan som gjør at vann blir stående.  Dermed ruster nippelen.

Da jeg skal gå gir han meg en liten gave fra en skuff med gamle deler.  Prisen er trolig én euro.  Verdien er minst 400 euro.
Dermed er denne dagen reddet!

Comments are closed.