Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Liguria

Havet er stort

Bilde av oss begge

Avreise

Jeg synes vi kjører for lite.  Det er riktig at vi har klokket inn 3.500 km så langt i år, men det er ikke nok.  Nå er det liksom lavsesong, og det er nå vi skal nyte at vi ikke har ni-til-fire jobb.  At vi kan utnytte solen.  At vi kan være fine og brune i ansiktet når påsken begynner.  Antall kjørte kilometer er et godt mål på om vi greier å ta oss fri eller ei.  Men akk…
I all anstendighet bør det vel nevnes at det er forskjellige meninger i familien om hvorvidt 3.500 km innen utgangen av februar er mye eller lite.

Oppkjøringen til ferien i april har startet.  Jeg fixer små ting og tang på sykkelen, finjusterer, luker ut småfeil.  Det er godt over to tusen km til Portugal.  Med nesten 10 dager til å suse rundt i landet blir det sikkert mellom seks og syv tusen km tilsammen.  Mye som kan slutte å virke på en såpass lang tur.
Vi trenger mange dagsturer for å slipe vekk alle problemer.  Synd for oss 🙂

Bildene er fra lørdagens tur til Liguria.  Været var ganske bra.  16 grader i skyggen midt på dagen.  Heldigvis hadde jeg ikke for hverken i jakken eller buksen, og jeg hadde med meg sommerhanskene.  Turen er dokumentert her.

Vi vet bedre, men spiste likevel lunch in Corniglia (Cinque Terre).  Det var i Syden, og kvaliteten var som vi burde ha forventet.

Comments are closed.