Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Spenner

Ikke riktig type

I Hellas mistet jeg remmen som holder tankvesken fast til sykkelen.  Jeg skrev til fabrikanten, og de sendte meg en ny.  Ny er ordet, for den ganle er gått ut av produksjon.  Så nå jakter jeg på to par spenner (jeg kutter av de gamle) slik at jeg kan lage meg en ny festeanordning.  Spennene må være sterke, ikke slik som de nye pinglete greiene, for om sykkelen går ut i geografien gjelder det at vesken blir hengende fast.

Noen som vet hvor man kan kjøpe spenner?  Eller, enda bedre, spenner med tilpasset rem?

1 comment to Spenner

  • Øivind Amlien

    Du kan jo prøve Wunderlich eller Touratech. Regner med at de “3 store” i Tyskland: Louis, Hein Gericke og Polo er besøkt allerede?