Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Kulelager

Er alt i orden her, mon tro?

Fullstendig destruksjon

Men en 7mm umbraco-nøkkel gikk jeg til verket.  Dersom man er forberedt er det ikke noe problem å demontere hele final drive på en R-serie BMW sittende på huk på parkeringsplassen utenfor hotel Savoy i Alcoy i Spania.  Som bildet viser har lageret desintegret fullstendig.

Videre, dersom man kjenner til hvordan det er konstruert, så vil man vite at bildet av lageret separert fra huset viser at vi har truffet noen som disponerer en hydraulisk prese.  Faktisk har vi truffet noen som tilbød seg å kjøre oss i sin privatbil til et verksted for å være sikker på at vi fikk den hjelpen vi skulle ha.

Vi er lovet nye deler i Alicante i morgen tidlig.  Om det ikke oppstår enda flere problemer så er vi på veien igjen efter lunch.

Insh’Allah.

2 comments to Kulelager

  • Øivind Amlien

    Lykke til med det videre arbeidet. Jeg føler med dere, der dere står langt nede i Spania med ukjørbar sykkel. Håper det går greit, slik at dere kan feriere videre…

  • John Arne

    En stor fordel med å kjøre på en litt tilårskommen BMW kan etter min oppfatning være det man ser på det øverste bildet, kombinert med kommentaren “med en 7mm umbraco…” Det går faktisk an å skru den fra hverandre og SE feilen med egne øyne. Håper dere er på veien igjen i morgen!

    Hvordan er det forøvrig å være i Alcoy?