Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Slutt

Regel nummer én i blogging sier at det skal være et bilde til hvert innlegg.  Men jeg trenger ikke noe bilde for å fortelle følgende: I dag er det bestemt at Bamsefar ikke lenger skal få livsforlengende behandlig.  Han får ikke ny tenningslås til 87 euro, ikke ny bremseskive til 180 euro, får ikke reparert sidevesken som dyttet til et spansk veiskilt, han får ikke skiftet sim-ringen som lekker olje ut av girkassen, og det vil ikke bli undersøkt om bakdemperen lekker olje.  Ingen kommer til å fylle de 47 cl (!) med olje som er nødvendig i høyre fremgaffel.

Han har sett flere steder i Toscana enn de fleste, vært på Sicilia, i Alpene, i Spania, i Nederland, i Hellas og nå sist i Portugal.  Han har kjørt 12.000 km bare i år.

3 comments to Slutt

 • Svein

  Hei Tage
  Gratulerer med ny BMW !!
  Syns kanskje du var unødig hard mot bamsefar nå. Han har jo bare gått 169000 .. En skikkelig sliter. Minner meg litt om en av mine tidliger mc venner ( også ihuga BMW fan ) Han kjørte ca 70.000 i året og dro til tyskland og byttet motor og div på sin gamle R100 omtrent hvert andre år. Så den til enhver tid kunne brukes hele året. Ja du leste riktig, Det er noen sidvognsentusiaster som kjører på vinteren også 😉 Krystallrally på Røros i Januar er høydepunktet. Men du er jo velsignet med ett annet klima og andre veier, så nyt det Tage. Hilsner fra Nesodden 😉

 • Jeg kjenner jo 1150 til bunns, så det er praktiske fordeler den veien. Men ny teknologi har også sine fordeler. En 12GS Adventure står på ønskelisten.

 • Pål Aukan

  Synd, men sånn er livet.
  Jeg lurer på hva som skjer den dagen Konraden min ramler fra hverande? Kommer jeg til å klare å skille meg fra han?

  Blir det “ny” 1150 eller blir det 1200 på deg også?

  Hører de lager noe tøft i Bologna for tia:) Funker nok på toscanske veier den også:)

  Vi gleder oss til å smake litt på Toscana i sommer:)