Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Sving

Tryggve i svingen

Gult er dagens farve

Til det kjedsommelige gjentar de med erfaring at under normale forhold så holder veigrepet mye lenger enn nervene.  Her kom jeg susende rundt svingen så fort jeg tore.  Men som bildet viser er det enda svært langt igjen til noe tar nedi.

Tryggve og Uløya i Troms

Ikke en alpesjø, men havet

Det ble også tid til å ta et bilde som egner seg i typiske mannfolkblader.

Bildene er tatt på én av de fem dagene vi hadde med bra vær under ferien i Skandinavia.

3 comments to Sving

  • Svein

    Jeg synes nå du lener deg bra innover. Det er mulig at det var en oppoverbakke gir en illusjon om at du er mer oppreist. Tross alt er det jo ikke så enormt mye luft mellom sideveska og skyggen av den.

    Men, jeg skulle gjerne ha hatt et bilde fra de siste 6-8 milene mot Nordkapp – da du på grunn av sterk sidevind måtte lene deg motsatt vei.

  • Tidligere hadde jeg hvite reflekter forover, røde bakover, og gule på sidene. Men jeg følte meg litt usylig i alt det dårlige været; derfor de gule forover. Jeg skal lakkere “vindbeskytterne” på styret selvlysende gule; det regner jeg med er den beste løsningen.

  • Bjørn Edgar Johannessen

    når jeg ser på bildet “svingen” og gult er dagens farge – hvorfor ikke ha gul refleks på framsiden av koffertene? De vil synes godt forfra når du kjører alene.