Bok

Et utvalg av rapportene fra Giro Toscana er utgitt i bokform. Boken kan kjøpes her.

Arkiv

Besseggen

40.000 passerer i året

40.000 går forbi her hvert år

Norges største varde, visstnok

Norges største varde, visstnok

Torsdag kveld gikk det opp for meg at det var torsdag, så om jeg skulle planlegge noe i helgen måtte det skje umiddelbart.  Efter å ha tenkt meg om i flere minutter ringte jeg til Bessheim og reserverte et rom.  “Nå var du heldig, for vi har ett eneste rom igjen”, svarte de.

Det er 25 år siden sist jeg var på Besseggen.  Før litt hoderegning avslørte at det er 35 år siden.  Vel, forskjellen mellom 25 og 35 er ikke så stor.

Istedenfor å ta båten slik jeg gjorde sist så gikk jeg til Besseggen, klatret opp, og gikk tilbake igjen.  Det tok åtte timmer.  Turen er her.

Jeg gikk helt alene, og kunne ikke forstå hva alle de andre på Bessheim drev med.  Før jeg kom til enden av Bessvatnet og kom inn på hovedveien.  Alle andre tar båten.  Båten er god forretning vil jeg tro.

På fjellet mellom Turtagrø og Årdal

På fjellet mellom Turtagrø og Årdal

BMW R1200GS Adventur

BMW R1200GS Adventur

Efter en dag i selskap med andre var det fint med en dag uten selskap av andre.  Jeg kjørte opp til Bessheim efter jobben på fredag og brukte det fine været på søndag til en liten rundtur.  En herlig dag med fjord og fjell.  Mest fjell (som alltid), men jeg så da godt med fjord også.

Ellers synes jeg GSen gjør seg best over tregrensen.

Comments are closed.